Sokołowski Ośrodek Kultury
będzie:
SUTW: Miód i wino jak ogień i woda
9 listopada 2022 |17:00
Sokołowski Ośrodek Kultury
będzie:
SUTW: Miód i wino jak ogień i woda
9 listopada 2022 |17:00
Sokołowski Ośrodek Kultury
będzie:
SUTW: Miód i wino jak ogień i woda
9 listopada 2022 |17:00
Sokołowski Ośrodek Kultury
będzie:
SUTW: Miód i wino jak ogień i woda
9 listopada 2022 |17:00
Sokołowski Ośrodek Kultury

„Miód i wino jak ogień i woda” to tytuł kolejnego spotkania w ramach Sokołowskiego Uniwersytetu Trzeciego Wieku.

Wykład poprowadzą Alicja Napiórkowska i Radosław Bogusz.

Alicja Napiórkowska

Absolwentka Wydziału Nauk o Żywności SGGW w Warszawie na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. Aktualnie doktorantka Szkoły Doktorskiej SGGW w Warszawie w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
Kilkukrotna prelegentka otwartych wykładów, a także konferencji krajowych i ogólnopolskich. Doświadczenie zdobywała na studiach i stażach naukowych za granicą. Jej zainteresowania skupiają się na zdrowym żywieniu, farmakologii oraz toksykologii, co stara się łączyć w swoich wykładach.

Radosław Bogusz

Absolwent Wydziału Technologii Żywności SGGW w Warszawie na kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. Aktualnie doktorant Szkoły Doktorskiej SGGW w Warszawie w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
Kilkukrotny prelegent otwartych wykładów na temat zdrowego odżywiania, a także konferencji krajowej oraz ogólnopolskich. Doświadczenie zdobywał na stażach naukowych w ramach projektów badawczo-rozwojowych oraz licznych kursach i warsztatach.

Wstęp wolny dla słuchaczy SUTW.

Skip to content